Slide

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Slide

Brezplačna poštnina nad 59 €

previous arrow
next arrow

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Brezplačna poštnina nad 59 €

Gin tonik najboljši gin Gin Spot

Politika zasebnosti

Varovanje podatkov

V podjetju SUPER GIN d. o. o. (v nadaljevanju lastnik) spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679 (GDPR) in Zakon o varovanju osebnih podatkov – ZVOP-1), ter politiko varstva zasebnosti.

  • Namen obdelave osebnih podatkov

Lastnik spletnega mesta zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki  bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (če obiskovalec opravi naročilo prek spleta) ter na željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil, da ne bodo predani tretji osebi, z izjemo dostavni službi za namen dostave naročila in da jih ne bo obdeloval na noben drug način, ki ni združljiv s temi nameni.
V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta ali naročila si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom preko telefona ali elektronske pošte.
Obiskovalec z izvedenim nakupom prek spleta dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede ob naročilu, so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi, z izjemo dostavni službi za namen dostave naročila. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne prevzemamo odgovornosti.

  • Vaše pravice glede osebnih podatkov

Vašo privolitev v obdelavo vaših osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete tako, da nas o tem obvestite preko elektronske pošte info@ginspot.si.
Imate pravico, da kadarkoli vpogledate v osebne podatke, ki jih o vas obdelujemo. Kadarkoli lahko zahtevate, da vse osebne podatke, ki jih obdelujemo, izbrišemo ali popravimo, omejimo njihovo obdelavo, prav tako lahko zahtevate, da osebne podatke, ki jih bomo obdelovali o vas, posredujemo drugemu upravljavcu ali vam. Vse navedene pravice lahko uveljavljate pri upravljavcu z e-pošto na naslov info@ginspot.si.
Imate tudi pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS. Pritožbo lahko vložite na elektronski naslov gp.ip@ip-rs.si ali po redni pošti na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

  • Obdobje hrambe podatkov

Osebni podatki, ki jih bomo zbrali na podlagi vašega izrecnega soglasja, bodo shranjeni v elektronski zbirki osebnih podatkov, ki je ustrezno tehnično zavarovana, ter do katerih imajo dostop le pooblaščene osebe. Zbrani osebni podatki se lahko vodijo v zbirki osebnih podatkov do preklica soglasja v obdelavo osebnih podatkov ali največ toliko časa, kolikor je potrebno, da se doseže namen, za katerega se obdelujejo ali dosežejo zakonske zahteve.

  • Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov

Pravico imate, da kadarkoli prekličete dano soglasje v obdelavo osebnih podatkov za enega ali vse namene obdelave osebnih podatkov, s katerimi ste soglašali. Pisno izjavo za preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov lahko pošljete na naš elektronski naslov info@ginspot.si. V primeru vašega preklica soglasja v obdelovanje osebnih podatkov bo družba vse zbrane osebne podatke izbrisala ter jih takoj prenehala obdelovati.

  • Vaše pravice na področju varstva osebnih podatkov

Nova uredba vam prinaša številne pravice na področju varstva osebnih podatkov, ki so:

  • pravica do izbrisa/pozabe in popravka netočnih osebnih podatkov,
  • od upravljavca imate pravico zahtevati, da popravi oziroma dopolni netočne oziroma pomanjkljive osebne podatke v zvezi z vami,
  • od upravljavca imate pravico zahtevati takojšen izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami,
  • upravljavec vas mora v primeru popravka, dopolnitve ali izbrisa osebnih podatkov o popravku, dopolnitvi ali izbrisu brez odlašanja obvestiti.

Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov:

  • od upravljavca imate pravico zahtevati, da upravljavec omeji obdelavo vaših osebnih podatkov v primeru njihove netočnosti, nezakonitosti, prenehanja namena obdelave ali vložitve ugovora.

Pravica do prenosljivosti vaših podatkov:

  • od upravljavca imate pravico zahtevati, da vam posreduje osebne podatke, ki jih obdeluje v zvezi z vami.
  • Od upravljavca imate pravico zahtevati, da osebne podatke, ki jih obdeluje v zvezi z vami, na vašo zahtevo posreduje drugemu upravljavcu.

Pravica do ugovora:

poleg pravice do preklica privolitve, lahko v primeru uporabe vaših osebnih podatkov za namene obveščanja oz. neposrednega trženja, kadarkoli pisno zahtevate prenehanje uporabe vaših podatkov v ta namen. V primeru ugovora obdelavi za namene trženja, bo upravljavec vaše osebne podatke v namen trženja in obveščanja nemudoma prenehal obdelovati.

  • Vse pravice lahko zahtevate s pisno zahtevo oziroma upravljavcu. Zahtevo pošljete na naš elektronski naslov info@ginspot.si.

Pravica do dostopa do osebnih podatkov v zvezi z vami:

  • od upravljavca imate pravico dobiti potrditev ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki in dostop do osebnih podatkov v zvezi z vami in naslednje informacije: namen obdelave, vrsto osebnih podatkov v zvezi z vami, uporabnike vaših osebnih podatkov, predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov, vir osebnih podatkov.
  • Kršitev varstva osebnih podatkov

V primeru kršitve varstva vaših osebnih podatkov in v primeru, da bi bila ob tem izkazana verjetnost, da bi taka kršitev varstva osebnih podatkov lahko povzročila veliko tveganje za vaše pravice in svoboščine, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

V primeru kršitve varstva osebnih podatkov bomo brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v 72. urah po seznanitvi s kršitvijo varstva vaših osebnih podatkov, o njej obvestili pristojni organ.

  • Obisk in uporaba spletnega mesta

Ob vsakem obisku spletnega mesta www.ginspot.si se z uporabo orodja Google Analytics in FB pixel samodejno shranjuje dnevniška datoteka (npr. IP-številka – številka, ki identificira posamezni računalnik oziroma drugo napravo, povezano s spletom; različica brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo za potrebe vodenja svoje statistike obiskov spletne strani. Tako zbrane podatke obdelujemo posebej in jih ne povezujemo z drugimi podatki.

  • Prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo upravljavec, podjetje Super Gin d.o.o., ki vodi spletno trgovino Gin Spot, obveščal o novostih, marketinških aktivnostih in drugih promocijah Gin Spota.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih podjetje Super Gin d. o. o. nudi svojim strankam.

S prijavo na e-novice Super Gin d. o. o. zbira e-naslov in IP.

Kadarkoli lahko pisno na info@ginspot.si ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Super Gin d. o. o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.
Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je Super Gin d. o. o.

  • Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite ob prvem prihodu na naše spletno mesto ali v nastavitvah posameznega brskalnika.

Več o politiki piškotkov lahko preberete spodaj.

Veljavnost

Ta Izjava je objavljena na spletnem mestu www.ginspot.si in velja od 2. 11. 2020 dalje.

 

 

Varovanje zasebnosti piškotki

Podjetju SUPER GIN d. o. o., 1000 Ljubljana, Bratovševa ploščad 20, matična štev.: 8685738000 pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.
Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se neomejeno shrani naslednji sklop podatkov:

  • anonimizirana oblika IP-naslova računalnika, ki pošilja zahtevo,
  • datum in ura nastopa oz. zahteve,
  • ime strani oz. datoteke, ki ste jo odprli,
  • povezava, s katere strani ste dostopili do te strani,
  • vrsta in verzija brskalnika, ki ga uporabljate, vrsta operacijskega sistema, ki ga uporabljate.

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.
Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani

Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je predvideno. Te piškotke uporabljamo izključno pri nas in jih zato imenujemo »lastni piškotki«. Na vašem računalniku se shranijo samo med trenutno sejo brskalnika. Nujno potrebni piškotki: za prijavo uporabljamo tako imenovan »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.
Poleg tega takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi zagotavljajo funkcijo menjave od http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna.
Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika.

Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe.

Piškotki tretjih oseb s privolitvijo

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov.
_ga – Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič, ko se podatki pošljejo Google Analytics. Piškotek se izbriše 2 leti po namestitvi.
_gat – Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku. Piškotek se izbriše 10 minut po namestitvi.
Facebook:
Spletna stran uporablja Facebook-ove slikovne pike (pixel tags) in sicer Facebook Conversion Tracking Pixel, s katerim lahko sledimo aktivnostim uporabnikov, potem ko so videli ali kliknili na oglas na Facebooku. Tako lahko beležimo učinkovitost reklamnih objav na Facebooku za reklamne namene. Uporabljamo ga tudi za ponovno targetiranje. Na tak način dobljeni podatki so za nas anonimni, torej ne nudijo sklepanja na identiteto uporabnika. Vendar se podatki Facebooka hranijo in obdelujejo, tako da je mogoča povezava z ustreznim uporabniškim profilom in Facebook lahko uporabljamo te podatke za lastne reklamne namene, ustrezno s Facebookovo Direktivo za uporabo podatkov ( https://www.facebook.com/about/privacy/).
Tukaj lahko vplivate na to, kako vam Facebook prilagaja oglaševanje:
https://www.facebook.com/ads/preferences/edit/
Piškotke tretjih oseb lahko kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika.

Vtičniki za družbena omrežja

SUPER GIN d. o. o. na spletni strani ginspot.si uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook in Instagram. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov.
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Facebook

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družbeno omrežje Facebook. Za to uporabljamo gumb »Všeč mi je« in »Deli na Facebooku«. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 ZDA). Ko obiščete eno od naših spletnih strani, ki ta vtičnik uporablja, se zaradi tega ne vzpostavi povezava s tem podjetjem. To se zgodi šele po vaši izrecni privolitvi, po katerem vas vprašamo pri kliku na ustrezen gumb. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Facebook ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Facebook na spletni strani: https://www.facebook.com/about/privacy
Če ne želite, da Facebook podatke, ki jih zbere s pomočjo naše spletne strani, neposredno poveže z vašim profilom Facebook, se morate pred svojim obiskom naše spletne strani odjaviti iz Facebooka. Nalaganje Facebookovih vtičnikov lahko popolnoma preprečite tudi z dodatki (Add-Ons) za svoj brskalnik, npr. s funkcijo »Facebook Blocker«.

Vaše nastavitve piškotkov

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni.

Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

Internet Explorer, glejte tukaj:
Orodja – Internetne možnosti – zavihek Zasebnost in pod možnostjo Nastavitve izberite Dodatno in izberite, ali želite piškotke neodvisnih izdelovalcev omogočiti, blokirati ali biti pozvani.

Firefox, glejte tukaj:
Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite.

Google Chrome, glejte tukaj:

Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite.

Safari, glejte tukaj:
Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.

Želiš ideje za odlične mešanice in brezplačno poštnino?

Vpiši e-mail in ob prvem nakupu ti jo podarimo!

Želiš ideje za odlične mešanice z ginom in brezplačno poštnino?

Vpiši e-mail, midva pa ti jo podariva!

Kodo za brezplačno dostavo dobiš v povratnem mailu ob prijavi.

Maja in Anže 😉