Slide

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Slide

Brezplačna poštnina nad 59 €

previous arrow
next arrow

Gin tonik najboljši gin Gin Spot

Pravno obvestilo

Lastnik spletnega mesta in domene www.ginspot.si je podjetje SUPER GIN d. o. o., Bratovševa ploščad 20, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SUPER GIN d. o. o.).

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno.

Niti SUPER GIN d. o. o., niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne trgovine, v nobenem primeru ne odgovarja lastnikom ali katerim koli tretjim osebam za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe te spletne trgovine in/ali informacij na spletni trgovini ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

SUPER GIN d. o. o. prav tako ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov pridobljenih prek povezav, ki niso last podjetja SUPER GIN d. o. o. in prav tako ne odgovarja za spoštovanje zasebnosti na navedenih povezavah.

Pridržujemo si pravico, da vsebino spletne trgovine kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.