Slide

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Slide

Brezplačna poštnina nad 59 €

previous arrow
next arrow

Gin tonik najboljši gin Gin Spot

Nasveti

Podari unikaten darilni paket

Dec 1, 2021

Darilni paket S v unikatni darilni embalaži z mini stekleničkami gina Sharish Blue Magic, Sharish Original, merico, liofiliziranim sadjem in tonikom Fever Tree. Odlična izbira za gin tonik.

Čarobni december se vsako leto pred vrati pojavi prej, kot bi si želeli, marsikdo pa ne ve, kaj kupiti sorodnikom in prijateljem. Ker imava s tem običajno težave tudi midva, sva se odločila pomagati in predstaviti možnosti v najini ponudbi.

Na voljo je veliko število že pripravljenih darilnih paketov različnih cenovnih kategorij, darilo si lahko sestaviš sam ali pa naročiš le nekaj posameznih (manjših) kosov. Pa gremo korak za korakom.

OBSTOJEČI PAKETI

Če želiš presenetiti ljubitelje kakovostnega gina (in tudi tiste, ki bodo to še postali :)), bodi brez skrbi – v spletni trgovini ginspot.si nudiva kar 13 različnih vrst gina različnih velikostih, med njimi 2 brezalkoholna (Vera Gino in Vera Winter Spell).

Izbiraš lahko med različnimi velikostmi darilnih paketovdarilni paket S, M ali L, darilni paket Karbun, paket z majico (ženski/moški) ali copati (ženski/moški), ki so na voljo v unikatni in kakovostni darilni embalaži v roza ali črni barvi.

PAKETI PO MERI

Ponujava tudi možnost, da ustvariš unikaten darilni paket – na ginspot.si izbereš izdelke, ki jih želiš podariti, midva pa bova z veseljem vse zapakirala v Gin Spot darilno embalažo. Glede na tvoje želje, lahko k darilnemu paketu dodava tudi personalizirano posvetilo, s tvojo fotografijo in lastnim tekstom.

Za več informacij in naročilo posebnega paketa, piši na info@ginspot.si.

MAJHNE STEKLENIČKE – VEČJA KOLIČINA, VEČJI POPUST

Letošnja novost je možnost nakupa manjših stekleničk Sharish ali Broken Bones (od 0,05 l do 0,1 l), saj si lahko izbereš 1, 4, 6, 8 ali 10 stekleničk (večja je količina, večji je popust) in prijatelje presenetiš tako, da novoletna darila sestaviš iz manjših pozornosti.

V manjši steklenički je na voljo tudi magični gin Sharish Blue Magic, ki v stiku s tonikom spremeni barvo.

Steklenice Broken Bones Mini, ki so na voljo posamezne ali s popusti v kompletu
Steklenice Sharish Blue Magic in Sharish Originala, ki so na voljo posamezne ali s popusti v kompletu

NAKUP IN DOSTAVA

Nakup v spletni trgovini ginspot.si je enostaven in hiter, plačaš lahko s 6 različnimi plačilnimi metodami, zelo hitra pa je tudi dostava.

  • Vsi darilni paketi, naročeni do 14.00, bodo dostavljeni že naslednji delovni dan.
  • Vsa naročila lahko pošljemo neposredno obdarovancu.
  • Po dogovoru je možen osebni prevzem.

Če te zanima več o ginih v ponudbi, potrebuješ nasvet glede darilnega paketa ali imaš kakšno drugo vprašanje, z veseljem svetujeva prek e-maila info@ginspot.si. Odgovoriva zelo hitro! 😉

Namig za december: naj se pod novoletno jelko letos skrivajo GINtastična darila!

NAROČI ZASE ALI ZA PRIJATELJICO:

Arhiv vseh prispevkov