Slide

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Slide

Brezplačna poštnina nad 59 €

previous arrow
next arrow

Gin tonik najboljši gin Gin Spot

Nasveti

Vse o magiji Sharish Blue Magica

Nov 12, 2021

Kozarca z ginom Sharish Blue Magic pred in po spremembi barve

Veliko ljudi naju sprašuje kakšen je Sharish Blue Magic in ali vsebuje kakšne kemikalije, da lahko spremeni barvo. Par najpogostejših vprašanj in odgovorov sva zbrala v tem prispevku.

POZOR!

Sharish Blue Magic, Sharish Blue Magic set ali Paket L s Sharish Blue Magic lahko le za določen čas dobiš brez plačila dostave z vpisom kode MAGICDOSTAVA ob koncu nakupa! 😉

Ali gin spremeni barvo zaradi kemikalij?

Ne, gin je, kot vsi ostali, narejen po naravnih postopku z destilacijo, po kateri destiler doda vodo, v kateri je bila namočena roža Clitoria Ternatea. Ta je znana po tem, da v stiku s citrusom spremeni pH in modro barvo zamenja za roza-vijolično.

Ali Sharish Blue Magic vedno spremeni barvo?

Vedno, ko mu dodamo tonik, saj ta vsebuje citruse ali par kapljic limone, limete, pomaranče ter podobnih sadežev. Če gin mešaš z gazirano vodo ali drugo pijačo, se ta ne bo obarval, dokler mu ne boš dodal citrusov (razen, če so v pijači za mešanje že citrusi).

Kakšnega okusa je Sharish Blue Magic?

Sharish Blue Magic je zaradi svojih sestavin nekoliko slajši, kot so ostali gini, še posebej zaradi sladkega korena, zelo značilne sestavine mnogih ginov. Prijetno in posebno aromo mu dajejo cimet, jagode in maline.

Ali lahko Sharish Blue Magic naročim tudi v paketu?

Seveda! Lahko ga dobiš v vseh paketih v naši ponudbi – majhne stekleničke v paketih S ali M, veliko pa v paketu L ali kombinacijah s copati ali majico.

Kater tonik in kateri dodatki najbolj pašejo k temu ginu?

Preizkušeno – Fever Tree Medierranean ter jagode in maline. V času, ko ni svežih (no, pa tudi sicer), so odlična izbira liofilizirane, ki jih lahko naročiš tudi na Gin Spotu!

NAJBOLJŠI RECEPT

• 0,4 dl Sharish Blue Magic,
• 1 dl Fever Tree Mediterranean tonic,
• par liofiliziranih malin in/ali jagod,
• led.

NAROČI ZASE ALI ZA PRIJATELJICO:

Gin tonik magicen spremeni barvo Blue Magic Sharish

SHARISH BLUE MAGIC
39,90 EUR

brezplačna dostava s kodo MAGICDOSTAVA

GIN TONIC SET
50,93 EUR

brezplačna dostava s kodo MAGICDOSTAVA

Arhiv vseh prispevkov