Slide

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Slide

Brezplačna poštnina nad 59 €

previous arrow
next arrow

Klikni: Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Brezplačna poštnina nad 59 €

Gin tonik najboljši gin Gin Spot

Nasveti

Osvoji degustacijski večer z Gin Spotom in Žanom

Nov 16, 2021

V sodelovanju z zmagovalcem Masterchefa 2020 Žanom Milosavljevićem ob prvem rojstnem dnevu Gin Spota organizirava veliko nagradno igro, v kateri lahko osvojiš degustacijski večer vrhunske hrane in pijače na tvojem domu s prijatelji.

Žreb je določil, da glavno nagrado prejme Zdenka iz Medvod, ki je bila o tem obveščena prek elektronske pošte. Čestitke!

Vpiši email za sodelovanje v nagradni igri:

Prvo leto delovanja Gin Spota želiva praznovati z vami, zato sva se odločila za posebno nagradno igro, v kateri bova izžrebala enega nagrajenca, ki mu bomo pripravili poseben dogodek.

Na njegovem domu bomo ob dogovorjenem terminu pripravili degustacijo izbranih ginov iz ponudbe Gin Spot z vrhunskimi toniki Fever Tree, liofiliziranim sadjem ter ostalimi kakovostnimi dodatki, zmagovalec Masterchefa 2020 Žan Milosavljević pa bo vse skupaj obogatil še z vrhunskim kulinarični doživetjem.

Kako sodeluješ?

Preprosto – prek zgornjega obrazca do 28. novembra do 23.59 oddaj svoj elektronski naslov in s tem sodeluj v žrebanju za glavno nagrado.

Nagrajen boš v vsakem primeru, saj bodo vsi sodelujoči po koncu igre prejeli posebno presenečenje!

Pa še en nasvet – če se prijavijo tudi tvoji prijatelji, imate skupaj več možnosti za glavno nagrado, zato le podeli informacijo z njimi. 😉

Lp, Maja in Anže

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Zadnji prispevki

Arhiv vseh prispevkov