Slide

Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Slide

Brezplačna poštnina nad 59 €

previous arrow
next arrow

Klikni: Brezplačna poštnina ob prijavi na novice

Brezplačna poštnina nad 59 €

Gin tonik najboljši gin Gin Spot

Nasveti

Gin tonik paket – vrhunsko poslovno darilo

Okt 11, 2021

Na Gin Spot letos poleg obstoječih daril ponujamo tudi posebne pakete, ki jih sestavimo po vaših željah in v okviru finančnih zmožnosti. Najcenejši paketi že od 12 € + DDV dalje!

Približuje se čas obdarovanja in stresnega obdobja, v katerem se odločamo, kaj podariti poslovnim partnerjem, zaposlenim, prijateljem ali družinskim članom. Gin Spot ponuja pomoč, s katero privarčujete na času, saj vam paket po vaših željah predlagamo, pripravimo in na katerikoli naslov pošljemo mi, pa naj gre za poslovna darila ali novoletne pakete.

NOVO!

Poslovna darila tudi z gini Broken Bones!

Poleg obstoječih darilnih paketov, ki jih lahko najdete na tej povezavi, tokrat ponujamo tudi poslovna darila že od 12 EUR + DDV dalje.

Izbirate lahko med 13 vrstami ginov, med njimi takega, ki spremeni barvo, 2 brezalkoholna in tudi paket s teranovim likerjem, vse različnih velikosti od 0,1 do 0,75 L. Da bo paket popoln, obdarovanec pa srečen, mu lahko dodamo tudi Fever Tree tonik, liofilizirano sadje, merico, žlico ali celo majico.

Darilne embalaže po želji pripravimo v barvah podjetja, natisnemo logotip ali tekst po želji.

Za več informacij in izdelavo ponudbe smo vam na voljo na info@ginspot.si, kamor zapišite vaše želje, mi pa vam v zelo kratkem času pošljemo primerno ponudbo.

Primer personaliziranih poslovnih daril (namesto logotipa Gin Spot lahko natisnemo logotip vašega podjetja ali tekst po želji).

Lp,

Maja in Anže

Arhiv vseh prispevkov